woensdag 11 april 2012

Ter meerdere eer en glorie van het mooiste land ter wereld, Noord-Korea


Beste landgenoten, nog enkele dagen scheiden ons en ons machtige land van één van de meest heugelijke dagen in de geschiedenis. Op 15 april is onze Vader des Vaderlands, de grote Kim Il-Sung, de stichter van de Democratische Volksrepubliek Korea, 100 jaar geleden geboren. Die datum, 15 april 1912, was het beginpunt van een succesverhaal dat zijn weerga in onze wereld niet kent. Ons staatshoofd werd eerst aangesteld door Jozef Stalin, wiens grootheid hij al gauw zou overtreffen, en leidde ons land tot 1994. Hij maakte van Noord-Korea het machtigste en meest welvarende land op aarde, waardoor hij eigenlijk niet alleen President van Noord-Korea was, maar van de gehele wereld. 

Sinds hij naar de hemel geroepen werd om die te besturen is hij nog altijd onze Eeuwige President, terwijl zijn zoon onze natie tot nog grotere hoogte liet stijgen. Kim Jong-Il schreef niet alleen 1500 boeken en 6 opera's, kon niet alleen na drie weken al lopen en veranderde niet alleen het weer met zijn gedachten, maar hij gaf zijn land ook ongekende rijkdom, een overvloed aan luxegoederen en invloedrijke wetenschappers, zakenmensen, kunstenaars, popsterren en sporters. Ook zorgde Kim Jong-Il ervoor dat Noord-Korea wereldkampioen voetbal werd in 2010 in Zuid-Afrika, door in de rust van de finale tegen Nederland de kleedkamer te bezoeken en de spelers toe te spreken, waarna ze met 15-0 de glorieuze overwinning behaalden.
     Kim Jong-Il veroverde niet alleen de voetbalwereld, maar bezorgde Noord-Korea ook een leidende positie in de Verenigde Naties, zorgde ervoor dat veel landen het succesvolle communisme uit ons land gingen kopiëren en werd in heel de wereld als held ontvangen. Van India tot Argentinië en van Frankrijk tot Nieuw-Zeeland, overal hangt het portret van Kim Jong-Il aan de muur. Helaas is onze Grote Leider ons eind 2011 ontvallen. Iedereen heeft wekenlang gehuild uit puur verdriet om het verlies van onze geliefde vriend en steunbetuigingen kwamen vanuit heel de wereld. Maar gelukkig heeft hij ons nog één groot geschenk gegeven om de toekomst van zijn bloeiende natie te waarborgen: zijn zoon Kim Jon-Un. 
     Kim Jong-Un heeft in de afgelopen maanden veel goeds voor ons land en de rest van de wereld betekend. Zo loste hij in zijn eentje de Euro-crisis op, redde hij met eigen handen honderdduizenden voor hun leven vechtende Syriërs en is hij nu bezig het 31e Nederlandse kampioenschap van Ajax te voorkomen. Maar dat is niet alles, want hij heeft het legendarische ruimteprogramma van ons land voortgezet. In 2009 stuurden wij als eersten op aarde een raket de ruimte in en lieten wij daar een hypermoderne satelliet achter, op 15 april 2012 gaan we een tweede, nog geavanceerder exemplaar het heelal in sturen. Zo houdt de Democratische Volksrepubliek Korea zijn koppositie in de ruimte stevig in handen.
     Helaas begint het buitenland jaloers te worden op de aanhoudende wonderen die onze regering blijft produceren en willen ze de lancering voorkomen. Ik weet dat het ongeloofwaardig klinkt, maar zelfs na al het goeds dat wij voor ze gedaan hebben, zijn er nog altijd ondankbare slangen die onze hemelse natie trachten tegen te werken. Zij kunnen het niet hebben dat wij onze Eeuwige President zo groots eren en verspreiden leugens dat wij met de raket Japan willen aanvallen. Als wij Japan plat hadden willen bombarderen, had ons oppermachtige leger dat allang gedaan! Geloof dus niets van deze Westerse propaganda!
     Werk hard, voor volk en vaderland, klaag niet, want Kim Jong-Un weet exact welke kant ons land op moet gaan. Wees sterk, ter meerdere eer en glorie van het mooiste land ter wereld, Noord-Korea!

Hoogachtend, 

Kim Jong-Un
Onze Leider



________________________________________________________________________
Deze maand doe ik mee aan De Bloguitdaging van Ernst-Jan Pfauth. De WAT van WIE? De Bloguitdaging houdt in dat ik in een maand tijd maarliefst 15 blogposts moet schrijven, en als me dat lukt krijg ik een op maat gemaakte blogrecensie van Ernst-Jan Pfauth. En die heeft er verstand van, want hij is één van de succesvolste (en beste) bloggers van ons land, zie www.pfauth.com om het met eigen ogen te lezen. Gevolg is wel dat ik nu in vier weken tijd drie keer zoveel blogs ga schrijven als normaal en de blogs misschien korter en inspiratielozer zijn dan de trouwe lezer gewend is. Ik doe er echter alles aan om dat te voorkomen! Groeten, Enzio Bakker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten